Де можна знайти гарну сукню-вишиванку?

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 Fantom » 22.04.2025, 06:22

Підкажіть, будь ласка, де можна знайти гарну сукню-вишиванку, що підходить для урочистих заходів, але не виглядає надто святково? Я шукаю щось елегантне, але в той же час зручне і не надто пишне. Можливо, є такі моделі, що виглядають святково, але не обтяжують образ?
Fantom
С нами: 2 года 9 месяцев

Сообщение #2 Denniz » 22.04.2025, 06:27

Я теж шукав сукню-вишиванку для важливого заходу. Обрав модель, яка мала елегантну вишивку, але не була надто пишною чи важкою. Це було ідеальне поєднання для святкового заходу, але не виглядало занадто урочисто. Тканина була легка, і сукня не обмежувала рухів. Мені здається, це саме те, що ти шукаєш, бо вона чудово підходить і для офіційних подій, і для свят.
Denniz
С нами: 5 лет 8 месяцев

Сообщение #3 VladislavaE » 22.04.2025, 06:28

Я теж купував сукню-вишиванку для урочистої події, і мені вдалося знайти модель, яка ідеально поєднувала елегантність і комфорт. Вишивка на сукні була дуже тонкою, і сам дизайн виглядав стильним, але не занадто святковим. Я надаю перевагу моделям, що мають легкий фасон, без надмірної пишноти. Вибрав льон, оскільки це зручний матеріал для теплих вечорів.
VladislavaE F
Аватара
С нами: 5 лет 9 месяцев

Сообщение #4 жулька » 22.04.2025, 06:29

VladislavaE писал(а):Я теж купував сукню-вишиванку для урочистої події, і мені вдалося знайти модель, яка ідеально поєднувала елегантність і комфорт. Вишивка на сукні була дуже тонкою, і сам дизайн виглядав стильним, але не занадто святковим. Я надаю перевагу моделям, що мають легкий фасон, без надмірної пишноти. Вибрав льон, оскільки це зручний матеріал для теплих вечорів.
Доброго дня! Хочу поділитися своїм досвідом покупки вишитої сукні-вишиванки https://etnoxata.com.ua/vyshyvanky-vyshytyi-odiah ... tyi-odiah-92/vyshyti-sukni-74/ для дружини. В "ЕТНОХАТІ" я знайшов чудовий варіант – сукня виглядає надзвичайно елегантно, а сама вишивка дуже детальна. Вона ідеально підійшла для весняно-літніх свят.
Тканина легка, не жарка, дуже приємна до тіла, навіть у спеку в ній комфортно. Знайшов я цю сукню на їхньому сайті, замовив – все було швидко, сукня прийшла прямо до дому за кілька днів. Тепер дружина одягає її на всі важливі події, і я точно знаю, що це не просто красива сукня, а і дуже якісна річ. Вишиванка, до того ж, має елементи, які роблять її більш сучасною, тому вона виглядає стильно, а не застаріло. Я радий, що зробив цей вибір і вже порекомендував "ЕТНОХАТУ" кільком друзям. Якщо хочеш вишиту сукню, яка буде не лише красивою, а й комфортною в носці, обов'язково звертайся до них.
жулька
Аватара
С нами: 5 лет 9 месяцев

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 44 гостей

Индекс цитирования