Порадьте недорогих, але хороших стоматологів у Києві

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 Gena001 » 03.09.2023, 14:04

Потребую поради. Шукаю стоматологічну клініку в Києві, де можна полікувати зуби якісно і за адекватними цінами. Знаю, що тут їх дуже багато, але навіть не знаю, з якою почати співпрацю. Буду вдячний за ваші рекомендації і відгуки!
Gena001
Аватара
С нами: 3 года 4 месяца

Сообщение #2 Антоненко » 03.09.2023, 14:19

Привіт! Радий відповісти на твоє питання. Я був у стоматологічній клініці "Дентіс" на Оболоні.
Вони пропонують якісні послуги і ціни прийнятні. Рекомендую звернутися до них.
Антоненко
Аватара
С нами: 3 года 1 месяц

Сообщение #3 VladislavaE » 03.09.2023, 14:25

Привіт! Також маю позитивний досвід у клініці "Стоматолог і Я". Їхні стоматологи дійсно досвідчені, а обладнання сучасне. Звернися, можеш домовитися на консультацію. Клініка знакходиться в Шевченківському районі міста.
VladislavaE F
Аватара
С нами: 5 лет 9 месяцев

Сообщение #4 жулька » 03.09.2023, 14:35

Gena001 писал(а):Потребую поради. Шукаю стоматологічну клініку в Києві, де можна полікувати зуби якісно і за адекватними цінами. Знаю, що тут їх дуже багато, але навіть не знаю, з якою почати співпрацю. Буду вдячний за ваші рекомендації і відгуки!
Я хочу поділитися більш детальним враженням про стоматологічну клініку "Смайл" на Осокорках. Ця клініка вразила мене не лише якістю послуг, але і підходом до пацієнтів. Перш за все, їхня команда стоматологів вражає досвідом і професіоналізмом. Кожен з них підходить до лікування із ретельністю та увагою до деталей, завжди намагаються пояснити процедури і відповісти на всі питання. Що стосується обладнання, то вони дійсно вклалися у сучасні технології. Використовують апарати нового покоління, що робить процес лікування менш болісним і більш ефективним.
Ця стоматологічна клініка https://smile-dent.kiev.ua/stoimost/ також дотримується високих стандартів стерильності, що для мене завжди було важливим показником. Щодо цін, як бачите, що вони досить адекватні порівняно з іншими клініками. Більше того, "Смайл" пропонує різні програми лояльності та акції для пацієнтів.
Изображение
жулька
Аватара

Сообщение #5 guti1000 » 09.09.2023, 09:31

Стоматологічна клініка Dante, де я обслуговувався, справила дуже приємне враження. Якщо вам треба запалення ясен лікування звертайтесь до них. Лікарі виявили високий професіоналізм та уважне ставлення. Їхнє сучасне обладнання та методики лікування вразили. У мене були проблеми із зубами, і лікарі оперативно та якісно їх вирішили. Адміністративний персонал теж заслуговує на похвалу - завжди готові допомогти і проконсультувати. Атмосфера у клініці сприяє комфортному перебування пацієнтів. Я задоволений результатом та рекомендую цю клініку всім, хто шукає професійне стоматологічне обслуговування.
guti1000
С нами: 3 года 2 месяца

Сообщение #6 Анемия » 28.10.2023, 13:47

Да все сейчас ищут недорогих, но хороших врачей.
Анемия F
Аватара

Сообщение #7 жабуна » 28.10.2023, 13:48

Я бы по отзывам искала стоматолога - так точно можно найти нужного специалиста.
жабуна
С нами: 2 года 3 месяца

Сообщение #8 мама мия » 28.10.2023, 14:38

Можна в Києві звернутися в VixClinic https://vixclinic.com.ua/poslugi-stomalogola/lazerne-vidbilyuvannya-zubiv.html я там лазерне відбілювання зубів робила, та лікувала зуби. Дуже професійна команда лікарів, уважні, роблять процедури без болю. Сучасне обладнання та затишний інтер'єр. Дуже раджу - точно не пожалкуєте.
мама мия
С нами: 2 года 9 месяцев

Сообщение #9 Тремла » 12.01.2024, 13:01

Тоже сейчас ищу именно хорошего стоматолога, так что просматриваю разные варианты. Вроде пишут, что качественное лечение кариеса в Киеве https://dentiplex.com.ua/treatment/caries-ru делают вот тут, так что именно к ним и планирую записаться на консультацию.
Тремла
С нами: 4 года 4 месяца

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 64 гостей

Индекс цитирования