Мені треба записатись на манікюр в Жмеринці.

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 SergT » 29.01.2022, 17:42

Мені треба записатись на манікюр. Можете порадити якогось гарного майстра у Жмеринці?
SergT
С нами: 4 года 7 месяцев

Сообщение #2 Gordon » 29.01.2022, 19:15

Можу порадити Вам побувати на даному ресурсі, якщо потрібний манікюр у Жмеринці https://barb.ua/uk/zhmerinka/ruki/manikur . Справа в тому, що на ньому представлені анкети різних майстрів, кожен з яких заслуговує на увагу. Точно когось зможете підібрати.
Gordon
С нами: 4 года 10 месяцев

Сообщение #3 Ещенко » 31.01.2022, 10:20

Вітання. Я манікюр рідко роблю. Колись, та й не любитель строкатих нігтів. Ходжу тільки до свого майстра, вона прямо розумничка - вміє і френч робити, і нарощування. Знайшла її за відгуками в мережі, якби раніше побачила ваш майданчик, то можливо там би шукала собі майстра. Зараз думаю, що треба насамперед дивитися сертифікати, портфоліо і потім уже записуватись!
Ещенко
Аватара
С нами: 4 года 8 месяцев

Сообщение #4 Lika_Bes » 08.02.2022, 04:57

Вітання. Так, я теж вважаю, що зараз зручніше шукати всіх майстрів в одному місці. я ходжу до перукаря, візажиста, манікюрниці. І мені хотілося б знайти постійних майстрів для цього, а то щоразу лотерея, до того ж хочеться заощадити. А на цьому сайті я вже доглянула стиліста з волосся і відгуки про її роботу хороші. Тож усім рекомендую заглядати на такі ресурси!
Lika_Bes
С нами: 4 года 8 месяцев

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 71 гостей

Индекс цитирования