Не складаються відношення з начальством

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 Olesh » 19.10.2024, 16:02

Мені дуже важко знаходити спільну мову з моїм начальством, і це вже починає впливати на мою роботу та самопочуття. Може хтось порадить, як ефективно налагодити відносини з керівництвом, аби не втратити професійність та зберегти спокій?
Olesh
С нами: 5 лет 2 месяца

Сообщение #2 Jack » 19.10.2024, 16:55

Ситуація, в якій ти опинився, досить часто трапляється у професійному середовищі, і важливо знати, як правильно вирішувати такі конфлікти. Хороший спосіб — це звернення за фаховою підтримкою. Психолог Романова Наталія https://romanova-mental.com може допомогти тобі в цьому через свої онлайн консультації. Наталія працює з питаннями профорієнтації та взаємин у колективі, допомагаючи клієнтам розбудовувати особистісні кордони та розвивати навички спілкування, що є критично важливим для підтримання здорових відносин на роботі. Не зволікай звернутися до неї, адже часом необхідний зовнішній погляд, щоб знайти оптимальні рішення в складних ситуаціях.
Jack
С нами: 3 года 9 месяцев

Сообщение #3 Зубочкин Геннадий » 05.12.2024, 10:07

У мене також не складається все добре. Хочу лишати роботу.
Зубочкин Геннадий
Аватара
С нами: 6 лет 3 месяца

Сообщение #4 Bleralda » 05.12.2024, 11:50

Я думаю, що подібні проблеми зараз у багатьох та краще попрацювати над ситуацією, щоб не повторилось аналогічне на іншому місці. Звертайтесь до психолога https://mozhna.space/coach , тут можна дійсно отримати допомогу. Зручно працювати з психологом онлайн та, думаю, що час також можна підібрати такий, щоб вам було зручно спілкуватися.
Bleralda
Аватара
С нами: 6 лет 2 месяца

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 30 гостей

Индекс цитирования