Маска для обличчя

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 креативчик » 19.04.2024, 13:26

Всім привіт! Я в пошуках маски для обличчя, яка б висвітлювала шкіру обличчя, оскільки є трохи пігментні плями. Хочу, щоб ви мені порадили варіанти таких масок, та онлайн магазин, в якому її можна не дорого купити.
креативчик
С нами: 5 лет 7 месяцев

Сообщение #2 жулька » 19.04.2024, 13:28

Мені знайома твоя проблема у самої є пігментні плями, та сліди від прищів. Але я знайшла для себе чудову маску яка ефективно освітлює шкіру обличчя. Можу тобі підказати інтернет-магазин, де її завжди замовляю.
жулька
Аватара
С нами: 5 лет 9 месяцев

Сообщение #3 креативчик » 19.04.2024, 13:31

Я перепробувала дуже багато масок для обличчя, але вони висвітлювали дуже слабко. А яку маску ти купуєш для себе, щоб висвітлити обличчя? А на магазин хочу, щоб ти залишила посилання. Дуже буду вдячна!
креативчик
С нами: 5 лет 7 месяцев

Сообщение #4 жулька » 19.04.2024, 13:44

Дуже ефективною являється кремова маска для обличчя з вітаміном С https://mamash.ua/face-masks а придбати її можна в інтернет-магазині Mamash. Маска для обличчя на основі ліпосомального Вітаміну С - найбільш багате джерело антиоксидантів для твоєї шкіри.

Миттєво освіжає та покращує колір і тон шкіри, позбавляє від "хронічно втомленого вигляду", покращує захисні функції шкіри, освітлює та тонізує. Зараз на дану маску діє досить не маленька знижка, якою варто скористатися.
жулька
Аватара

Сообщение #5 Fridrih31 » 14.02.2025, 11:53

Можна ще використовувати різні апарати для освітлення шкіри обличчя
Fridrih31
С нами: 5 лет 6 месяцев

Сообщение #6 СьюзиЯ » 14.02.2025, 11:56

Для висвітлення шкіри обличчя та боротьби з пігментними плямами можна звернути увагу на маски з вітаміном C або кислотами (наприклад, гліколевою). Вони добре справляються з вирівнюванням тону шкіри. Також в інтернет-магазині Panda Trade є девайси для обличчя https://pandatrade.com.ua/ru/devaisy/ . Вони можуть допомогти з цими проблемами. Вони можуть бути чудовим доповненням до масок, а також доступні за приємними цінами. Рекомендую звернутись до цього магазину!
СьюзиЯ

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 48 гостей

Индекс цитирования