Хочу створити інтернет-магазин

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 Дворцова » 01.05.2025, 08:17

Я вже місяць розмірковую над тим, щоб перенести мій магазин еко-продукції в онлайн, але абсолютно не знаю, з чого почати. Чи достатньо просто створити сайт? Як знайти тих, хто зробить усе якісно: від дизайну до оплати й доставки? Мене лякає, що без досвіду легко наробити помилок і витратити купу грошей дарма.
Дворцова F
Аватара
С нами: 4 года 8 месяцев

Сообщение #2 Старший » 01.05.2025, 10:57

Нещодавно замовляли створення сайту інтернет-магазину в компанії https://bitstudio.com.ua/web-development/internet-mahazyn bitstudio — шукали тих, хто реально розуміє, як має працювати бізнес в онлайні. Нам допомогли не лише з дизайном, а й з налаштуванням структури товарів, інтеграцією оплати, доставки, а головне — все було зрозуміло навіть без технічних знань. Сайт працює стабільно, клієнтам зручно, а ми нарешті змогли охопити покупців з усієї України.
Старший
Аватара
С нами: 4 года 5 месяцев

Сообщение #3 Bleralda » 05.05.2025, 07:02

Розумію ваші побоювання — перехід до онлайн-продажів може здаватися складним і ризикованим без досвіду. Однак, з правильним підходом і підтримкою, ви зможете створити ефективний інтернет-магазин еко-продукції.
Bleralda
Аватара
С нами: 6 лет 2 месяца

Сообщение #4 Андерсен » 05.05.2025, 07:28

Не переживайте, все буде добре, ви швидко звикнете до роботи онлайн. А якщо вам потрібно замовити розробку сайту , раджу звернутися до KRAKATETS.PRO і ви отримаєте не лише класний сайт, а й комплексну підтримку в просуванні вашого бізнесу в інтернеті. Команда KRAKATETS.PRO професійно підійде до вашого проєкту, враховуючи всі потреби та особливості бізнесу, а також допоможе залучити нових клієнтів.
Андерсен
Аватара
С нами: 2 года 7 месяцев

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 29 гостей

Индекс цитирования