Будівельні матеріали

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 AnastasiaRusanova » 23.11.2024, 23:30

Купую завжди будівельні та ремонтні матеріали тільки тут www.semin-bud.com.ua Завжди швидка доставка, а асортимент приємно радує око і гаманець. Всі товари високої якості, і завжди можна знайти потрібні матеріали для різних етапів ремонту. Зручно, надійно і доступно. Тому раджу!
AnastasiaRusanova
С нами: 2 года 5 месяцев

Сообщение #2 Брени » 26.04.2025, 06:10

А про забудовників та постачальників матеріалів де можна дізнатись більше?
Брени
С нами: 1 год 6 месяцев

Сообщение #3 Шулян » 26.04.2025, 06:12

Останнім часом наша компанія активно шукала нове приміщення для офісу, тож я почав звертати увагу на різні варіанти житлово-комерційної нерухомості у Києві. Нещодавно натрапив на цікаву статтю про NUVO на Жилянській від «Ковальська» https://kovalska.com/news?newsId=NUVO_complex і, чесно кажучи, вона мене вразила. Архітектурна концепція виглядає сучасно, а ідея інтеграції бізнесу і житла в одному просторі здається дуже розумною. Окрема увага до благоустрою подвір'я та спільних просторів справила на мене особливе враження. Я навіть запропонував нашим партнерам розглянути цей варіант для розміщення майбутнього офісу. Відчувається, що проект створений з розумінням потреб активних містян. Обов'язково поїду подивитися все на власні очі найближчими вихідними!
Шулян
С нами: 1 год 6 месяцев

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 3 гостя

Индекс цитирования