TMS-систему обираю

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 frontalka » 25.04.2025, 18:37

Привіт! Маю завдання підібрати якусь адекватну TMS-систему для невеликої команди перекладачів (досі все вели вручну), але поки взагалі гублюсь, що і як шукати. Читаю, що їх море, всі щось вміють, але складно зрозуміти, яка підійде саме нам. Чи є якісь базові речі, на які варто звертати увагу на старті? Буду вдячна за підказки — тема цікава, але ще дуже «темна» для мене
frontalka
Аватара
С нами: 5 лет 2 месяца

Сообщение #2 igrik » 26.04.2025, 11:23

Хочу поділитися з вами своїм досвідом впровадження TMS-системи від UIS у нашій компанії. Якщо чесно, раніше логістика була нашою ахіллесовою п’ятою: хаотичні маршрути, постійні затримки, клієнти незадоволені. Зараз усе змінилося. Завдяки автоматизації перевезень ми змогли не тільки покращити швидкість доставки, а й знизити витрати на паливо і час водіїв у дорозі. Система tms https://uislab.com/uk/products/tms/ сама пропонує оптимальні маршрути, враховує пробки, час завантаження та відправлення. Управління кур'єрською доставкою стало набагато простішим, і тепер замовлення приходять вчасно практично без винятків. До речі, співробітники швидко освоїли новий функціонал, бо інтерфейс реально інтуїтивно зрозумілий. Хочу порадити всім, хто хоче підняти свою логістику на новий рівень: не бійтеся інновацій, рішення від UIS дійсно працюють!
igrik
С нами: 4 года 11 месяцев

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 2 гостя

Индекс цитирования