Порадьте салат з куркою та ананасом

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 креативчик » 20.04.2025, 14:14

Я от дивлюсь, що багато хто хвалить салати з куркою та ананасом, але сам ніколи такого не готував. Чи правда, що це поєднання смаків виходить не солодкуватим, а навпаки – доволі цікавим на смак? Можеш порадити якийсь перевірений варіант без зайвих заморочок, де все зрозуміло для людини, яка ще не дуже розбирається в кулінарії? Головне, щоб усе було просто і без якихось рідкісних інгредієнтів. Хочу приготувати на вечірку, де будуть різні люди, тож треба, щоб смак подобався більшості гостей. Чекаю порад, бажано з деталями.
креативчик
С нами: 5 лет 8 месяцев

Сообщение #2 жулька » 20.04.2025, 14:27

О, салат з куркою та ананасом – це взагалі класика, особливо коли треба щось швидке, але ефектне. Тут головне – не перестаратись з солодким, тому ананас краще брати шматочками, а не подрібнений. Курку відварюємо або запікаємо – обидва варіанти хороші, але особисто я надаю перевагу відвареному філе, бо воно ніжніше і не перебиває смак ананасу. Також додаю тертий твердий сир – він добре балансує солодкість. Заправка стандартна – майонез, але іноді змішую його з невеликою кількістю натурального йогурту. Цибулю краще або злегка замаринувати, або взагалі не класти, щоб не зіпсувати легкість смаку.
жулька
Аватара
С нами: 5 лет 9 месяцев

Сообщение #3 креативчик » 20.04.2025, 14:27

Оце про йогурт цікаво – ніколи не думав, що його можна змішувати з майонезом. А ананаси краще брати консервовані чи можна й свіжі? Бо я бачив, що іноді люди нарізають свіжі, але я хвилююся, чи не буде це надто кисло. І ще питання: сир – який саме краще підійде – більш твердий, як пармезан, чи щось типу гауди? І чи треба давати салату настоятись у холодильнику перед подачею, чи можна відразу їсти? Бо я таке перший раз планую приготувати, не хочу зіпсувати.
креативчик
С нами: 5 лет 8 месяцев

Сообщение #4 makoce » 20.04.2025, 14:31

Салат з куркою та ананасом готую по рецепту з цього сайту https://torchyn.ua/recipes/salat-z-kurkoy-ananas для якого краще підходить Європейський майонез Торчин, його перевага – м’який вершковий смак, що чудово поєднується з усіма інгредієнтами цього салату. У рецепті радять використовувати консервовані ананаси, бо вони мають стабільний солодкий смак, на відміну від свіжих, які можуть бути кислуватими або перезрілими.
Сир краще брати середньої твердості – гауда, едам або щось подібне, щоб він натирався легко, але не був надто м’яким. Всі інгредієнти варто змішати безпосередньо перед подачею або хоча б за пів години, аби салат встиг трохи настоятись – тоді смаки краще поєднаються. І не забудь трішки поперчити – чорний мелений перець додає потрібної пікантності.
makoce
С нами: 4 года 2 месяца

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 46 гостей

Индекс цитирования