Як можна перевірити швидкість Інтернету?

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 polinalaxtanova » 02.05.2024, 16:57

Чи не підкажете мені, як перевірити швидкість інтернету? Не перший день цікавлюся цим питанням, але наразі його вирішити так і не змогла. Що мені робити порадите?
polinalaxtanova В сети
С нами: 3 года 6 месяцев

Сообщение #2 Sergey1818 » 02.05.2024, 17:22

Ну що я вам скажу з цього приводу, якщо ви шукаєте де можна дізнатися про те, як тест на швидкість інтернету https://speed.limited/ua зробити, тоді вам варто звернути увагу на Speed Limited. Він, як ви бачите, працює досить давно і репутація у нього відмінна. Сайт простий та зрозумілий із приємним інтерфейсом. Також тут є інструкція як розшифрувати дані перевірки швидкості.
Sergey1818
С нами: 3 года 6 месяцев

Сообщение #3 zMisha » 02.05.2024, 18:27

Знатиму якщо що на майбутнє, хоча поки що потреби у перевірки швидкості інтернету якось не було. Адже працює стабільно та на відмінно.
zMisha
С нами: 3 года 5 месяцев

Сообщение #4 tanya1982 » 02.05.2024, 19:06

А мені не завадило б перевірити швидкість інтернету, хоча я до цього навіть не знав як це можна зробити. Добре що тепер питання повністю вирішене.
tanya1982
С нами: 2 года 8 месяцев

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: polinalaxtanova и 62 гостей

Индекс цитирования