Чи варто без страху грати в азартні ігри

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 Monmartr » 10.12.2023, 13:13

Привіт, всім! Як ви відноситесь до азартних ігор? Чи б могли би ви почати грати без будь-якого страху? Знаю багатьох людей, які грають і чесно кажучи в них непогані результати. І от я сам боюсь а як буде в мене
Monmartr
С нами: 5 лет 7 месяцев

Сообщение #2 Volniy » 10.12.2023, 14:44

Для мене гра в городки monoslot.co.ua - це носок і розвага. Я готовий ризикувати деякою сумою грошей, але важливо встановити ліміт і не перетворювати це в проблему. Так що, я б сказав, що я б грав, але з певним розумінням і контролем.До того ж коли ти бачиш такий велкий обсяг різних ігор то чесно кажучи, тобі так і хочеться усе це спробувати і отримати задоволення. В такому випадку страх кудись просто зникає насамперед
Volniy
Аватара

Сообщение #3 Morlen » 10.12.2023, 15:18

Я особисто вважаю, що грати в городки - це весело, але також потрібно бути обережним. Я б не сказав, що я грав би без будь-якого страху. Є завжди ризик втратити гроші.
Morlen

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 115 гостей

Индекс цитирования