Новини Кропивницького

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 alexbordug » 01.12.2023, 09:08

Мне очень интересно вы интересуетесь новостями Кропивницкого? Как по мне именно сейчас каждый гражданин должен делать каждый гражданин. Ведь сейчас время когда важно знать что происходит
alexbordug
С нами: 4 года 7 месяцев

Сообщение #2 kolma » 01.12.2023, 10:43

Всем привет. Главные новости Кропивницького я читаю на этом информационном ресурсе Sky.kr.ua. Сайтом удобно пользоваться, легко найти и выбрать нужную категорию и прочитать о важных событиях, которые имеют значение на сегодняшний день. Информация регулярно обновляется, поэтому вы не пропустите ничего важного. Так что смело можете взять на заметку, рекомендую.
kolma
С нами: 4 года 7 месяцев

Сообщение #3 TommyBravo » 17.02.2025, 05:53

Вельми приємно бачити таку тему для обговорення, тим паче, що новини дійсно стали для нас важливіші та загалом, зараз займають велику частину нашого життя, Але також не потрібно забувати і про те, звідки брати ці новини, що потрібно використовувати тільки якісний новинний портал, котрий зможе завжди вам надавати тільки перевіренні та актуальні новини. Я вам рекомендую відкрити для себе світ аналізу та дізнайтеся більше про діячів різних сфер України на порталі thepersona.com.ua, де кожного дня виходять спеціальні матеріали про наше сьогодення та загалом про інформаційний простір країни. З їх допомогою, я зміг для себе розкрити багатьох діячів нашої країни з іншою сторони, так до прикладу Ірина Геращенко https://thepersona.com.ua/polityky/iryna-herashchenko-656/ та її діяльність стали для мене відвертістю, і так з багатьма нашими діячами. Вони пропонують вам не лише інформацію, а й розкриваємо глибинні процеси та тенденції, що відбуваються в країні. Їх матеріали дають вам можливість краще розібратися в ситуації, розкриваючи різноманітні аспекти політичного життя.
TommyBravo
С нами: 1 год 10 месяцев

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 56 гостей

Индекс цитирования