Нові реалії

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 Pikachuuu » 12.07.2022, 15:19

Скільки часу вам знадобилося, щоб адаптуватися в нових реаліях? Я від початку військових дій був спокійний. У мене не було паніки, смутку та іншого. Я одразу прийняв цей факт і все.
Pikachuuu
С нами: 3 года 5 месяцев

Сообщение #2 bojasboss » 12.07.2022, 19:40

Заздрю ​​вам) Для мене ця новина далася дуже важко. Перші два місяці це була тотальна паніка та не розуміння що робити. Я повністю забила на все. На себе, дітей, чоловіка, роботу, побут. Я нікого не чула та не хотіла чути. Я закрилася у своєму панічному світі і вважала, що життя закінчено. Тоді мій чоловік змусив мене відвідати сайт https://www.gfg.eu/. Там дуже багато корисної інформації для українців, які перебувають у стресі. Я пройшла онлайн вебінар і нарешті прийшла до тями. Я усвідомила, що треба жити далі, тому що мені є заради кого та чого жити. А мої сльози та паніка нікому нічим не допоможуть.
bojasboss

Сообщение #3 Mamarika » 12.07.2022, 21:02

Як не дивно, але я також дуже легко сприйняв це все. Безперечно, це все дуже жахливо, і є переживання за себе, своїх близьких та свою країну. Але це не викликало в мене подиву, швидше я був готовий до цього.
Mamarika

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 41 гостей

Индекс цитирования