Як знайти професіоналів для створення сучасного інтер’єру у Львові?

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 kravecaleksandr » 19.11.2024, 19:00

Хочу змінити інтер’єр у своїй квартирі у Львові, але потребую допомоги професіоналів, які можуть забезпечити не тільки дизайн, а й повний супровід — від креслень до контролю реалізації. Цікавить сучасний стиль і практичні рішення, що відповідають моїм побажанням. Чи є компанії, які спеціалізуються на такому підході?
kravecaleksandr
С нами: 4 года

Сообщение #2 Osvald » 19.11.2024, 19:58

Нещодавно теж робив ремонт. Мій досвід співпраці з командою дизайну у Львові був просто неймовірним. Lotvyn Studio врахували всі побажання, запропонували кілька варіантів планування та досконалі 3D-візуалізації. Ця студія сучасного дизайну інтер'єру Lotvyn Studio була відповідальна за кожен етап, від концепції до фінальних деталей. Їхній професійний підхід та чітка комунікація вразили мене найбільше. Від проєктування до фінішного декору все було під контролем, і результат перевершив очікування. Якщо шукаєте бездоганний сервіс, зверніться до цієї студії.
Osvald
С нами: 4 года

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 37 гостей

Индекс цитирования