Як оформити Зелену карту?

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 Лилия » 25.04.2025, 08:05

Друзі, привіт! Потрібна порада. Вперше збираюсь їхати на авто в Європу — Польща, Чехія, можливо далі. Розумію, що треба оформити Зелену карту, але є багато компаній і не знаю, кому довіритись. Чи має значення, де саме оформлювати? Чи впливає це на якість покриття або допомогу за кордоном? Хочеться реальний досвід почути, не тільки сухі інструкції з сайтів. Особливо цікавить, чи допомагають у разі аварії або поломки? Не хочу залишитися десь на трасі сам на сам із проблемою.
Лилия
С нами: 1 год 8 месяцев

Сообщение #2 makoce » 25.04.2025, 08:06

Їздила з чоловіком в Угорщину й Австрію, маємо трохи досвіду. Зелену карту брали перед поїздкою, і це обов’язкова штука — без неї просто не впустять через кордон. Обирали між кількома компаніями, але вирішили брати ту, що давно на ринку. Основне — дивись, щоб карта покривала всі країни, які плануєш відвідати, і звертай увагу на репутацію страховика. Бо є ті, хто потім не хоче платити, навіть якщо випадок очевидний. І, якщо маєш новіше авто, не економ на страхуванні — буде спокійніше.
makoce
С нами: 4 года 2 месяца

Сообщение #3 жулька » 25.04.2025, 08:08

Браво, що питаєш до поїздки, а не вже по факту ) ! Їжджу по роботі часто в Європу, по 2–3 поїздки в місяць. Зелену карту завжди оформляю заздалегідь онлайн, без біганини. З мого досвіду: не всі страховки однакові. Були випадки, коли колега потрапив у ДТП в Румунії — і компанія морозилась, типу "це не покривається". Тому я тепер обираю тих, хто реально відомий, має позитивні відгуки і прозорі умови. І ще: бери поліси, де є контактна підтримка українською, це дуже виручає у стресових ситуаціях.
жулька
Аватара
С нами: 5 лет 9 месяцев

Сообщение #4 VladislavaE » 25.04.2025, 08:10

Нещодавно з чоловіком були в Хорватії. Оформила Зелену карту через Оранту https://oranta.ua/products/zelena-kartka/ — мені знайома порадила, бо сама багато подорожує. І не дарма. У нас якраз вийшла ситуація: на трасі заглохло авто, виявилось — проблеми з електрикою. Ми вже були в паніці - ніч, інша країна. Зателефонували на вказаний в полісі номер — оператор миттєво взяв слухавку, переключив на українськомовного консультанта, той все спокійно пояснив. За годину приїхав евакуатор, машину відвезли в найближчий сервіс. Частину витрат покрила страховка, решту — нам вже повідомили на місці. І що ще важливо — ніхто не тягнув час, не змушували нас писати 100 листів. Тому я тепер всім раджу — не грайтесь із дешевими страховками, обирайте перевірену компанію. Із цією страховкою ми відчували себе захищеними навіть у чужій країні.

Изображение
VladislavaE F
Аватара
С нами: 5 лет 9 месяцев

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 52 гостей

Индекс цитирования