ремонту квартири у Львові

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 millermark » 16.04.2025, 15:43

Я зараз готуюсь до ремонту квартири у Львові і шукаю спосіб грамотно зонувати простір. Не хочеться робити все навмання — важливо, щоб інтер’єр був і зручним, і продуманим до дрібниць. Хто з таким стикався, порадьте, що працює?
millermark
С нами: 4 года

Сообщение #2 kravecaleksandr » 16.04.2025, 16:12

У мене була схожа ситуація — теж хотів зробити не просто «гарно», а по-справжньому продумано. Після багатьох консультацій звернувся до Lotvyn Studio, і це стало вдалим рішенням. Вони одразу запропонували кілька концепцій зонування, з урахуванням геометрії квартири та мого стилю життя. Саме завдяки комплексному підходу, де враховано все — від початкової ідеї до креслень і контролю за реалізацією, дизайн студія у Львові www.lotvynstudio.com допомогла створити простір, у якому дійсно комфортно жити. Раджу тим, хто цінує результат без стресу і зайвих клопотів.
kravecaleksandr
С нами: 4 года

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 33 гостя

Индекс цитирования