термосумку для подорожей

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 Osvald » 07.03.2025, 21:55

Я шукаю термосумку для подорожей, щоб зберігати температуру їжі та напоїв на довгий час. Мені потрібна сумка, яка буде водонепроникною і витримає використання на природі або в поїздках. Чи є така модель, яка підходить для великих компаній і забезпечує збереження температури до кількох годин?
Osvald
С нами: 4 года

Сообщение #2 kravecaleksandr » 07.03.2025, 23:15

Нещодавно придбав термосумку Champion 40л на Stok.Top, і це просто супер вибір! Термопродукція цього типу дійсно вражає своїми характеристиками. Я брав її на пікнік з друзями, і вона чудово зберігає температуру їжі до 12 годин. Водонепроникний зовнішній шар забезпечує захист від вологи, тому навіть у дощ або на мокрому піску сумка залишалася в ідеальному стані. Містка і зручна для великих компаній, вона дозволяє брати все необхідне. Якщо вам потрібна надійна сумка для тривалих поїздок або відпочинку на природі, раджу звернути увагу на цю модель.
kravecaleksandr
С нами: 4 года

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 7 гостей

Индекс цитирования