Ремонт в новобудові

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 Жмеринка » 10.05.2024, 12:10

Нещодавно я придбала квартиру в новобудові та зараз стою перед вибором, де краще замовити ремонт. Хочу створити сучасний і комфортний простір, де могла б з комфортом жити та працювати. Мені важливо, щоб все було зроблено якісно та за розумну ціну. Можливо, хтось із вас замовляв ремонт в новобудові та може поділитись досвідом? Які компанії ви рекомендуєте?
Жмеринка
С нами: 4 года 11 месяцев

Сообщение #2 анжелия » 10.05.2024, 12:12

Що стосується ремонту в новобудові https://borisstudio.com/uk/remont-v-novostrojkah/ , я б на вашому місці не економив на якості та довірив це завдання професіоналам. Однією з таких компаній, яку я неодноразово рекомендував своїм клієнтам і бачив їхні позитивні відгуки, є студія дизайну інтер'єру та архітектури BORISSTUDIO. Це команда з великим досвідом роботи в цій сфері, і вони дійсно знають, як перетворити звичайний простір в надзвичайний. На їхньому сайті ви можете знайти портфоліо з виконаних проектів, де показано, як вони інтегрують сучасні технології та креативні рішення, враховуючи всі бажання клієнтів. Вони не просто роблять "ремонт в новобудові", але створюють простір, що відображає особистість власників і забезпечує максимальний комфорт і функціональність.
анжелия
С нами: 2 года 9 месяцев

Сообщение #3 Тремла » 29.06.2024, 08:51

Друзі, що ви думаєте про переїзд на Західну Україну? Ось чомусь мені здається, що там жити буде безпечніше, та й набагато зручніше там проживання, комфорт досить високий. Я так дивлюсь за яку суму можна купити квартиру в івано франківську і мене не залишає думка про те, щоб переїхати туди на подальше життя, тому що в Києві дуже галасливо...
Тремла
С нами: 4 года 4 месяца

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 45 гостей

Индекс цитирования