Вивчення мови

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Организация бизнеса

Описание: Здесь можно ознакомиться с нюансами организации разнообразных видов деятельности (узнать какие нужны лицензии, разрешения, как платить налоги и т.п.)
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изгoтoвлeниe диплoмoв или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 Olesh » 02.12.2023, 12:37

Хто з вас вивчає англійську мову? Я в пошуках нових методик та порад для поліпшення моєї навчальної рутини. Які у вас є улюблені способи вивчення англійської? Можливо, ви можете порекомендувати якісь цікаві ресурси або додатки? Діліться своїм досвідом!
Olesh
С нами: 5 лет 2 месяца

Сообщение #2 Jack » 02.12.2023, 13:13

Привіт! Вивчення англійської мови - це завдання, яке може бути як захоплюючим, так і ефективним. Я особисто рекомендую шукати цікаві серіали або фільми, щоб зануритися в англомовне оточення. Якщо ти любиш серіали, шукай тут 12 серіалів для вивчення англійської мови за рівнями. Це чудовий спосіб покращити своє розуміння мови та засвоїти нові слова. Пам'ятай, навчання може бути веселим!
Jack
С нами: 3 года 9 месяцев

Вернуться в Организация бизнеса

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 29 гостей

Индекс цитирования